Flytthjälp

Privatflytt-Företagsflytt-Bohagsflytt

Som privatkund är det ditt hem vi ska hjälpa dig att flytta och vi vet att dina ägodelar är viktiga för dig. Vårt uppdrag är att se till att dina ägodelar på ett säkert och smidigt sätt flyttas från din gamla bostad till din nya.


Privatflytt:

Företagsflytt:

 

Bohagsflytt

Som privatkund är det ditt hem vi ska hjälpa dig att flytta och vi vet att dina ägodelar är viktiga för dig. Vårt uppdrag är att se till att dina ägodelar på ett säkert och smidigt sätt flyttas från din gamla bostad till din nya.

Sänk kostnaden för flytten

Vid privatflytt finns det några enkla saker att tänka på som kan minimera och förenkla din flytt. Packa efter de anvisningar som du får från oss. Demontera, planera och lägg tid på förarbetet så blir flytten så effektiv som möjligt.

Om du till exempel bor i villa, gör det stor skillnad om dina flyttkartonger och föremål står samlade på entréplan istället för utspridda på flera våningar.

Tänka på att packa så mycket som möjligt i flyttkartonger. Samma princip gäller vid lossning av godset.

Planera Privatflytt

Planera och beräkna kostnaden för din privatflytt

Vill ni påverka slutpriset ytterligare får ni gärna vara behjälpliga vid lastning och lossning.

Stor lastbil rymmer 40 – 50 kubikmeter

Liten lastbil rymmer 15 – 20 kubikmeter (storlek ungefär som OK, Statoil lastbilar)

Boyta: antal kvadrat x 0,40 = boytans kubikmeter

Förråd: antal kvadrat / delat med 2 = förrådets kubikmeter

Vilket tillsammans ger:

1:a 30-50 kvm ≈ 10-15 kubikmeter ≈ 30-50 kartonger

2:a 50-60 kvm ≈ 15-25 kubikmeter ≈ 50-60 kartonger

3:a 60-80 kvm ≈ 25-35 kubikmeter ≈ 60-80 kartonger

4:a 80-100 kvm ≈ 35-45 kubikmeter ≈ 80-100 kartonger

 

Företagsflytt

Att flytta företag/kontor är ett stort projekt där man vill ha så lite störning som möjligt i produktionen. Med den långa erfarenhet vi har vet vi att det som kostar är när personalen inte kan arbeta. Att hålla tider och följa den planering som satts upp gör att er verksamhet påverkas minimalt.

Vi rekommenderar ett möte före en större kontorsflytt där vi går igenom alla delar och kommer överens om vilken tidplan som gäller.

Kontorsflytt

Vid en kostnadsfri besiktning går vi tillsammans igenom Er flyttning – såsom märkning, packning, ned- och uppmontering, transport m.m. och lämnar därefter en offert. Flyttfirma Arbetspartner har nödvändiga tillstånd och försäkringar och extra försäkring kan tecknas vid transport av värdefulla föremål t.ex. datorer och dylikt.

Vi transporterar er utrustning tryggt och säkert till den nya lokalen samt att vi har särskild hantering av ömtåligt gods.

Klicka på “Gratis Offert”-knappen till vänster och fyll i formuläret för företagsflytt.

 

Flyttkartonger

När ni flyttar med Firma Flamingo Allservice AB  ingår lån av flyttkartonger gratis. Om ni önskar att vi levererar flyttkartonger kostar detta 300 kr för leverans och 300 kr för hämtning.

Väljer ni att själva hämta flyttkartongerna debiteras ingen avgift. Se öppettiderna nedan. Ni får ha flyttkartongerna i sex veckor (självklart kan ni lämna tillbaka dem tidigare om ni vill).

Var noga med att kontrollera att ni har fått rätt antal flyttkartonger som ni har beställt samt att rätt antal återlämnas. Vi tar endast tillbaka flyttkartonger som vi ha lånat ut. För ej återlämnade och/eller andra flyttkartonger än dem ni lånat debiteras en avgift på 30 kr/kartong.

·          Köp av flyttkartonger / packpapper

·          Flyttkartong 30 kr/styck

·          Packpapper 20 kr/kg

Ring innan för att vi ska kunna garantera att vi har flyttkartonger hemma.

Med detta sagt önskar vi på Firma Flamingo Allservice AB en trevlig packning och flytt!

Du har frågor kring våra tjänster? Välkommen att kontakta oss!

Tel: 076-832-59-37

Eller boka online

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.