Dödsbostädning

Vad ingår i en dödsbostädning

Behöver du professionell hjälp med dödsbostädning? Låt oss ta hand om det! Vi är ett väletablerat städföretag som utför dödsbostädning åt privatpersoner.

  • När en närstående har gått bort är det mycket att tänka på som anhörig och inte helt sällan är det en jobbig upplevelse. Inte bara är det mycket som ska göras med att gå genom dödsbo och ekonomi. Som närstående är det oftast även en stor sorg. Det tar lång tid att gå genom, tömma och sortera ett dödsbo. Saker ska sparas till efterlevande, saker ska säljas, skänkas och återvinnas. Det är ett väldigt stort projekt. När detta är färdigt står man inför nästa steg som är städningen.
  • Städning av dödsbo är mer krävande än vanlig städning och påminner väldigt mycket om en flyttstädning. Bostaden måste städas grundligt på ett sätt som kräver noggrannhet och mycket arbete. Det är inte bara att torka golven och putsa fönster utan det ska städas bakom kyl och frys, under spisen, golvbrunnar ska rensas, toaletter ska skuras mm. Det är ett tungt arbete som vi på Flamingo AllService AB kan hjälpa till med.
  • När du anlitar oss för dödsbostädning får du en komplett tjänst som inkluderar allt du behöver. Vi tar hand om allt från dammtorkning till rengöring av köksfläkt till att dammtorka väggar och tak till att putsa fönster. Med andra ord: vi ser till att hela dödsboet är skinande rent och presenteras i ett så gott skick som möjligt.

Företag Flamingo Allservice AB erbjuder en god helhetslösning för dödsbon, där vi arbetar enligt följande:

  • Vi tar hand om att tömma och forsla bort dödsboet.
  • Städning av dödsboet. Hela dödsboet städas skinande rent.

Önskar du att få slippa tänka allt kring ett dödsbo är du varmt välkommen att kontakta oss på ”Flamingo AllService AB” så gör vi jobbet åt dig

  • Dödsbostädning liknar en vanlig flyttstädning men utförs med fokus på lyhördhet och flexibilitet. Du som kund bestämmer själv vad som ska göras. Vi anpassar oss alltid efter dina individuella behov för att på bästa sätt hjälpa dig med dödsbostädning.
  • Hos oss får du effektiva resultat till konkurrenskraftiga priser. Var uppmärksam på att dödsbostädning inte ger rätt till RUT-avdraget. Kontakta oss för mer information!